fb
4. 10. 2022 17:38

Nový projektor BenQ má integrovaný počítač s Windows

BenQ EH620Společnost BenQ uvedla na trh nový projektor EH620, který má integrovaný počítač s proceso­rem Intel Celeron a podporuje plnohodnotný operační systém Windows. Jde o první takto vybavený projektor na světě určený pro business segment.

All-in-one projektor EH620 umožňuje bez nutnosti připojení externího zařízení využít kompletní sadu aplikací Windows, od Office 365 přes Adobe Document Cloud až po Microsoft Azure nebo Zoom a další konferenční aplikace. Projektor tak nabízí volnost bez nutnosti připojení externího zařízení se jednoduše přihlásit přímo do firemní sítě a okamžitě zahájit schůzky a videokonference ve FullHD rozlišení. Přístup do obchodu Microsoft Store dále umocňuje univerzálnost a možnost sofistikovaných řešení různých scénářů a náplně schůzek prostřednictvím stažení jakékoli vhodné aplikace.

Projektor lze také integrovat do stávající cloudové infrastruktury, jako je Microsoft Azure. Je vybaven přihlašovacími protokoly pro ověření korporátní identity včetně individuálního přihlašování a přihlašování hostů, víceúrovňového ověření a podmíněného přístupu. Zvýšenou úroveň zabezpečení reprezentuje také pokročilé 128bitové šifrování AES a ochranou bezdrátového připojení WPA2, nechybí ani technologie Intel Secure Boot chránící před malwarem.

Projektor EH620 současně nabízí i snadnou integraci do stávajícího ekosystému firmy založeného na operačním systému Windows společně s dalšími zařízeními, jako jsou tablety, interaktivní tabule a různé chytré kamery.

Pro pracovníky využívající zařízení s operačními systémy iOS, Mac OS a Android nabízí projektor bezdrátovou projekci bez nutnosti instalace ovladačů přes Miracast, Airplay, Google Cast a funkci BenQ InstaShare poskytující zrcadlení do až 4 oblastí rozdělené obrazovky.

Instalaci projektoru se svítivostí až 3400 lm zjednodušuje automatické lichoběžníkové zkreslení, automatická volba režimu obrazu a zvuku reprezentovaného dvěma 5W reproduktory. IT oddělení ocení automatické aktualizace firmwaru OTA a plnou kompatibilitu s řídicími systémy Extren, Creston, AMX a PJ Link.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1