fb
22. 3. 2024 8:10

Ivana Šedivá bude rozvíjet značku Czechitas

Ivana ŠediváTým Czechitas posílila zkušená lídryně, mentorka a business koučka Ivana Šedivá. Ta má za sebou téměř 30 let zkušeností ve vrcholných pozicích společností, jako jsou McDonald’s nebo Johnson & Johnson, i například spolupráci s Google for Startups. Do Czechitas přišla zastávat roli Brand Engagement Officer.

„Když mi Senta napsala: ‚Ivanko, pojď za mnou do Czechitas,‘ moc jsem neváhala. O Czechitas vím asi 9 let, máme v rodině nadšenou absolventku. Dosud jsem fandila zdálky, a teď mám možnost využít své zkušenosti k dobré věci. Vize zakladatelek je mi velmi blízká. Sama jsem mj. vystudovala umělou inteligenci, takže vím, že IT a technické obory prostě jsou i pro ženy. Česko ženy v IT potřebuje a ty, které sebraly odvahu, dělají skvělou věc i pro sebe a své rodiny. Dřív jsem nevěděla, že Czechitas dává díky podporovatelům dotované ceny kurzů, a i já moc ráda pomůžu svými zkušenostmi k tomu, aby se do IT dostalo co nejvíc žen,“ říká Ivana Šedivá.

Ivana byla členkou boardů několika nadnárodních společností. Její zodpovědnosti většinou zahrnovaly tvorbu a implementaci růstových strategií. Jako profesionální mentorka nyní pomáhá lídrům v organizacích i zakladatelům firem. S odhadovaným počtem přes 800 odmentorovaných startupů po celém světě a spoluprací s předními hráči jako Google For Startups přináší Ivana do Czechitas neocenitelné zkušenosti, kontakty a know-how.

„Jsme nadšení, že se k nám připojila Ivana Šedivá. Věřím, že i díky ní budeme v Czechitas ještě rychleji reagovat na výzvy současného rychle se měnícího světa IT. Chceme pružně zavádět všechny no­vin­ky ze světa IT do našich kurzů a motivovat tím ženy ke vzdělá­vá­ní v tak perspektivním oboru, do kterého nyní vstupuje generativ­ní umělá inteligence,“ dodává ředitelka Czechitas Senta Čermáková.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 3 IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1