fb
13. 3. 2023 14:44

Andrej Jenčo povede nový tým společnosti Millennium

Andrej JenčoDo čela nové divize AI a DATA Solutions společnosti Millennium byl jmenován Andrej Jenčo (42 let). Z pozice Business Intelligence Team Lead bude zodpovědný za budování týmu expertů na řešení, která pomáhají organizacím vytěžit z dat informace potřebné k růstu i úsporám.

Andrej Jenčo přišel do Millennia ze společnosti Maind, kde působil skoro sedm let, naposledy v roli managing directora. Ještě před tím pracoval například ve společnostech Orange Slovensko nebo Siemens AG. Poslední roky se primárně věnoval oblasti konzultačních služeb, řízení zakázek a obchodních aktivit.

Nový tým v Millenniu pod Andrejovým vedením bude složen z expertů na BI řešení, kteří budou organizováni ve třech odborně specializovaných jednotkách. Soustředit se budou na různé oblasti zpracování dat, architekturu a integraci systémů ve společnostech s ohledem na zpracovatelnost výstupních dat. V neposlední řadě rovněž na AI, která bude představovat středobod a přidanou hodnotu pro stávající, ale i nové zákazníky.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1