fb
21. 5. 2019 16:24

VMware představuje inovovaný partnerský program VMware Partner Connect

Společnost VMware představila zjednodušený flexibilní partnerský program VMware Partner Connect, který bude spuštěn počátkem příštího roku. Díky programu VMware Partner Connect získají partneři větší flexibilitu při naplňování potřeb zákazníků a budou moci lépe využít příležitosti k prodeji technologií a služeb společnosti VMware. Partneři budou získávat ocenění a odměnu podle hodnoty poskytované zákazníkům, s jednoznačnější cestou k ziskovosti.

„VMware Partner Connect se stane jediným partnerským programem pro všechny obchodní modely,“ říká Jenni Flinders, viceprezidentka společnosti VMware pro globální prodejní kanály. „Nový program partnerům zásadně zjednodušuje náš společný prodej a investice v souvislosti s nástupem technologií VMware nové generace a umožní jim realizovat vyšší hodnotu v průběhu celého obchodního cyklu zákazníka.“

Program VMware Partner Connect nabídne tři kategorie: Partner, Advanced Partner a Principal Partner. Do kategorie Principal Partner budou spadat nejkompetentnější partneři s certifikací Master Services Competency, kteří dokáží zákazníkům pomoci s výběrem a implementací řešení VMware pro různé strategické potřeby IT.

Společnost VMware bude od všech partnerů v novém programu očekávat, že prokáží základní úroveň schopností získáním certifikací VMware Solution Competency. Certifikace se zaměřují na prodejní dovednosti, znalost architektury a implementační schopnosti.

Před spuštěním programu bude společnost VMware partnerům pomáhat s přípravou na nový model spolupráce a poskytovat jim podporu, zdroje a školení. Další informace o programu jsou k dispozici na stránkách https://www.vmware.com/go/partner-connect.

Společnost dále představila nový certifikát Master Services Competency pro řešení VMware Cloud on AWS. Jedná se o již pátý certifikát Master Services Competency, který společnost VMware nabízí. Partnerům umožňuje poskytovat profesionální služby k řešení VMware Cloud on AWS a nabízí jim vedle výhod v podobě prioritního angažování, lepšího sladění investic při implementaci u zákazníka, digitálních odznaků a generování poptávky také nezanedbatelné slevy na vzdělávání.

Nově VMware nabízí prodejní pobídku na podporu zájmu o hyperkonvergovanou infrastrukturu. Tato pobídka, HCI Partner Sales Incentive, je dostupná pouze prostřednictvím partnerů. Po omezenou dobu mohou zákazníci, kteří dosud nezavedli ve svém prostředí technologii VMware vSAN, zakoupit licence vSAN pro tři uzly za cenu dvou.

Partneři, kteří získají certifikát Master Services Competency pro síťovou virtualizaci, nově získají vyšší odměny za dokončené implementace produktů.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1