fb
23. 11. 2021 14:30

Tomáš Honzák řídí v GoodData globální IT bezpečnost a compliance

Řady vrcholového managementu americké technologické společnosti GoodData posílil Tomáš Honzák (44 let). Na pozici viceprezidenta pro bezpečnost a compliance bude zodpovídat za zabezpečení produktů a služeb poskytovaných firmou po celém světě. Do top managementu GoodData se Tomáš Honzák posunul z pozice ředitele informační bezpečnosti, na které v GoodData působil osm let.

GoodData je americká společnost s českými kořeny, jejíž technologické řešení v oblasti analýz dat využívají například společnosti Seznam, Zoom International nebo Zendesk. Společnost od svého založení sází na potenciál talentovaných Čechů, kteří mohou využít Prahu a Brno jako odrazový můstek pro mezinárodní kariéru.

Po této kariérní cestě se vydal i Tomáš Honzák, který se prostřednictvím pražské pobočky dostal na pomyslný profesní vrchol. „Tomášovou zásluhou GoodData dosáhla těch nejvyšších bezpečnostních standardů při realizaci významných globálních projektů. Jeho znalosti a vize jsou klíčové při uzavírání partnerství se společnostmi, které jsou velmi citlivé na ochranu osobních dat, například z oblasti bankovnictví. Na pozici viceprezidenta se proto zaměří na zabezpečení nových projektů a služeb,“ říká Roman Staněk, zakladatel a výkonný ředitel GoodData Corporation.

Tomáš Honzák také působí jako viceprezident české pobočky mezinárodní Asociace pro audit a kontrolu informačních systémů (ISACA). Před působením v GoodData Tomáš Honzák zastával technické a manažerské pozice ve společnostech Acision a LogicaCMG.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1