fb
26. 5. 2020 12:29

Společnost Diametral začala vyrábět generátory ozonu

Společnost Diametral začala vyrábět už druhý specializovaný výrobek “doby coronavirové”. Po ochranných obličejových štítech vlastní konstrukce přichází s novou řadou desinfekčních generátorů ozonu s označením VirBuster. Ozonizéry jsou určeny pro bezkontaktní desinfekci prostor včetně vybavení a díky své účinnosti se hodí k dekontaminaci šaten, fitcenter, ordinací, obchodů, školních a dalších frekventovaných prostor.

Diametral nabízí čtyři výkonové řady generátorů VirBuster s výkonem od 3,5 do 20g O3 za hodinu. Různé modely jsou tak vhodné pro desinfekci menších prostor i velkých hal. V generátoru není třeba vyměňovat žádné filtry ani náplně a náklady na desinfekci 100m3 se tak pohybují kolem 14 haléřů.

“Vývoj, zkoušení a veškeré atesty nového generátoru VirBuster se nám povedly v rekordním čase dvou měsíců a výrobu první sérii 550 kusů jsme zahájili minulý týden. Jako u všech výrobků Diametral sázíme zejména na to, co naši zákazníci dlouhodobě oceňují: Český vývoj, česká výroba, český servis a schválení” říká k novému výrobku ředitel společnosti Diametral Vít Majtás.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1