fb
13. 1. 2021 16:20

Sharp NEC Display Solutions Europe přichází s novými desktop displeji

Sharp NEC Display Solutions Europe uvádí na trh dva nové desktop displeje, 27” model NEC MultiSync EA272F a 24” NEC MultiSync NEC EA242F. Díky vestavěnému USB-C portu mohou uživatelé uspokojit všechny své potřeby v oblasti dat, videa, zvuku, napájení a USB, aniž by na stole zabíraly místo další kabely.

Obě novinky jsou schopny napájet pracovní stanici, notebook nebo mobilní zařízení (mobil, tablet atd.) pomocí jediného 65W kabelu USB-C, bez nutnosti dokovací stanice. Uživatelé mohou také snadno použít více displejů pomocí DisplayPort-outu, čímž je možné řetězit jediný Display Port výstup grafické karty až na 4 displeje, v rozlišení Full HD (1920x1080), bez nutnosti více výstupové grafické karty a množství kabeláže, která by distribuovala signál. Plná flexibilita připojení je zajištěna prostřednictvím dalších vstupů HDMI, DisplayPort, VGA, USB a Audio, což z obou modelů dělá ideálního společníka pro vytvoření pracovního místa s více monitory. Funkce Control Sync pak garantuje synchronní ovládání důležitých prvků nastavení (např. jas, kontrast, barevné podání atd.) více monitorů najednou, aniž by bylo nutné nastavovat každý displej individuálně. Je tak garantováno totožné, perfektně synchronní nastavení všech displejů na pracovišti.

Uživatelský komfort zajišťuje plné nastavení výšky, naklonění a otočení displejů, které podporuje přizpůsobené osobní nastavení každého uživatele. Technologie low blue light, chránící před únavou očí, aniž by došlo k zmenšení barevného gamutu displejů je samozřejmostí.

Oba modely, 27” NEC MultiSync EA272F, NEC MultiSync EA242F jsou vhodné pro jakoukoliv kancelářskou a domácí práci.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1