fb
12. 8. 2020 14:15

Nový monitor Philips 279C9 je krásný a skvěle vybavený

Philips 269C9Společnost MMD představila nový 27palcový LCD monitor Philips 279C9 s velmi výrazným vzhledem. Díky svému nadčasovému, elegantnímu designu, získal tento monitor ocenění iF Design Award a v roce 2020 se stal také vítězem designové soutěže Red Dot. U pracovního nástroje ale samozřejmě nejde pouze o vzhled, a proto výrobce u novinky zdůrazňuje také bohatou výbavu a konektivitu včetně USB-C portu, kvalitní IPS panel a ergonomické vlastnosti.

Konstrukční záležitosti

Monitor Philips 279C9 má velmi tenký rámeček po stranách displeje, díky kterému jde nastavit plynulý přechod mezi více monitory. Elegantní černé provedení monitoru se hodí pro prakticky jakýkoli moderní interiér a díky promyšlenému řešení správy kabelů je pracovní prostor monitoru uklizený. Není to ale jen o pořádku, ale také o životnosti jednotlivých kabelů, jež jsou chráněny před poškozením.

Philips 279C9

Skvělá produktivita díky portům a funkcím

Ve výbavě nového monitoru Philips 279C9 musíme na první místě uvést konektor USB typu C, který umožňuje uživatelům zároveň přenášet data i nabíjet notebook (až 65 W). Monitor má také jeden DisplayPort, dva HDMI a čtyři USB 3.2 porty. To umožňuje všem zařízením dobré připojení, s chytrým a úhledným uspořádáním kabelů.

Philips 279C9

Panel IPS s rozlišením 4K (3840 x 2160) zvolený pro tento model poskytuje mimořádně široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, díky němuž je možné pozorovat obraz prakticky z jakéhokoli úhlu. Za zmínku určitě stojí také špičkový jas až 400 nitů.

Péče o zdraví uživatelů

Při práci máme vždy tři hlavní aspekty, o které bychom se měli vždy starat: udržovat správnou polohu, snižovat únavu očí a odpočinout si. Philips 279C9 řeší všechny tři uvedené aspekty zdravé kancelářské práce. Jeho základna SmartErgoBase umožňuje naklápění, otáčení a nastavení výšky displeje a uživateli tak poskytuje maximální flexibilitu a pohodlí. Pro zmírnění fyzické námahy z dlouhého pracovního dne je displej vybaven také režimem LowBlue a technologií Flicker-free snižující trhání obrazu, a tím také únavu očí.

Philips 279C9

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1