fb
15. 10. 2020 15:28

Nová služba GFI MailSecurity pro snadné řešení e-mailové bezpečnosti

GFISpolečnost GFI Software představila nové snadno použitelné řešení e-mailové bezpečnosti ve formě cloudové služby GFI MailSecurity, která skenuje veškerou příchozí elektronickou poštu a blokuje spamy, e-maily obsahující viry a pokusy o phishing. Protože se jedná o službu poskytovanou z cloudu, je zprovoznění GFI MailSecurity velmi jednoduché a není třeba nic instalovat.

GFI MailSecurity disponuje zabudovanými antivirovými enginy a antispamovými filtry schopnými odstranit infikované e-maily či je zamknout do karantény. Uživatelé e-mailových schránek mají přístup k webovému portálu, v němž mohou spravovat svůj whitelist/blacklist, a přístup do karantény pro kontrolu spamu, přičemž mohou sami zapsat na whitelist legitimní e-maily nesprávně zachycené antispamovým filtrem.

„E-mail je kriticky důležitou součástí běžného obchodního a komunikačního provozu v organizacích všech velikostí a bohužel firemní e-maily stále častěji obsahují malware či odkazy na nakažené stránky,“ řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení GFI Software v České republice a na Slovensku. „GFI MailSecurity je nyní dostupný́ všem našim partnerům pro jejich koncové zákazníky, a to za cenu dle skutečného využití ve formě měsíčního paušálu za e-mailovou schránku.“

K hlavním funkcím a nástrojům GFI MailSecurity patří:

  • Filtrování e-mailů v cloudu – řešení je dostupné v rámci EU a USA a hostováno na Amazon AWS, takže zákazníci mohou uchovávat data v rámci domácí nebo nejbližší možné jurisdikce.
  • Osvědčený antispam – Propracované anti-spamové řešení chrání e-mailové schránky před spamy a pokusy o phishing.
  • Antimalware – řešení disponuje dvěma enginy, ClamAV a Bitdefender AV, skenujícími přítomnost virů ve všech e-mailových přílohách, včetně zero day hrozeb.
  • Karanténa – umožňuje uživatelům manuálně odblokovat e-maily zachycené jako falešná pozitiva.

GFI MailSecurity

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1