fb
7. 5. 2021 9:16

Konference ALVAO Inspiraton Day mapovala a řešila aktuální výzvy v IT

ALVAO22. dubna 2021 se konala tradiční konference ALVAO Inspiration Day, která mapovala a řešila aktuální výzvy v IT. Hlavními tématy letošní konference byla digitalizace, time management a workflow. Z průzkumu mezi účastníky konference vyplynulo, že více než polovina IT manažerů aktuálně řeší automatizaci procesů a implementaci nových technologií.

Konference ALVAO Inspiration Day se již druhým rokem konala v online formátu. Nedobrovolné opuštění klasického živého setkání v Praze vynahradila rekordní účast. „Z letošní účasti jsme nadšení. Velmi si ceníme toho, že i v současné době, kdy je online konferencí a webinářů opravdu velké množství, se k nám registrovalo přes 500 lidí.“ komentuje návštěvnost Aleš Studený, organizátor akce a ředitel služeb v Alvao.

ALVAO Inspiration Day byl opět plný zajímavých nápadů, které budou moci účastníci aplikovat v praxi. Během celého dne mohli účastníci vidět 12 přednášek a navštívit 3 workshopy.

Konferenci zahájila Violeta Luca, generální ředitelka české a slovenské divize společnosti Microsoft. Promluvila o novém projektu Microsoft Viva a také ocenila spolupráci s českými partnery. Dalším vystoupením navázal Filip Dřímalka, který svojí přednáškou Jak budovat nové digitální dovednosti? potvrdil, že téma digitalizace se netýká jenom IT manažerů, ale rezonuje napříč všemi odděleními.

Graf: Výsledky průzkumu mezi účastníky ALVAO Inspiraton Day
Graf: Výsledky průzkumu mezi účastníky ALVAO Inspiraton Day

Hlavními tématy letošní konference byla digitalizace, time management a workflow. Zájem o tato témata potvrdily i výsledky dotazníku, ze kterých vyšlo, že více než polovina dotazovaných momentálně řeší automatizaci procesů a implementaci nových nástrojů, které jim v tom mohou pomoci. Současně se na třetí místo dostalo aktuální téma změny fungování v řadě organizací, kdy je potřeba vyladit IT pro „nový normál“.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1