fb
14. 6. 2021 17:05

GFI Software vyhlásila nejlepší partnery za rok 2020

Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, ocenila na svém každoročním setkání nejlepší partnery za rok 2020 na českém a slovenském trhu. Součástí vyhlášení byl odborný program pro partnery zaměřený na aktuální novinky v řešeních GFI Software a Kerio, včetně dotazníkového průzkumu k nejnovějším trendům na trhu.

GFI Software vyhlásila nejlepší prodejce za rok 2020 v těchto kategoriích:

  • GFI Unlimited Partner (Nejlepší partner GFI Unlimited) – Filip Rada - FiMa
  • GFI Most Active Partner (Nejaktivnější partner) – Amenit s.r.o.
  • GFI Loyalty Partner (Ocenění za loajalitu) – VAHAL, s.r.o.
  • Partner of the Year (Partner roku 2020) – Cheops s.r.o.

Z průzkumu provedeného mezi všemi přítomnými IT prodejci vyplynulo, že většina z nich v posledních měsících pocítila ze strany svých zákazníků nárůst poptávky po řešeních kybernetické bezpečnosti. 77 % tvrdí, že investice vzrostly mírně, 9 % dokonce výrazně. Zdaleka největší zájem byl mezi zákazníky o řešení firewallu a VPN sítí.

„Chtěla bych poděkovat našim českým a slovenským partnerům za další úspěšný rok, který díky nim v našem regionu přinesl výborné výsledky,” řekla Marie Baranová, sales manažer pro řešení GFI Software v České republice na Slovensku ve společnosti ZEBRA SYSTEMS. „V tomto nelehkém období hledalo mnoho organizací co možná nejefektivnější řešení své IT bezpečnosti a díky speciálním nabídkám GFI Unlimited pro bezpečný e-email a pro zabezpečenou síť měli naši partneři k dispozici přesně taková řešení, jaká jejich zákazníci potřebovali.”

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1