fb
24. 5. 2022 8:25

Sharp uvádí novou generaci barevných multifunkčních tiskáren formátu A3

SharpSpolečnost Sharp představila novou generaci multifunkčních tiskáren A3 Future Workplace, která rozšiřuje ekosystém chytrých kancelářských nástrojů Sharp a zahrnuje celkem patnáct nových barevných multi­funk­čních tiskáren v řadách BP-70C/​60C/​55C/​50C s rychlostí tisku 26 až 65 stran za minutu. Ve srovnání s předchozími generacemi přinášejí až o 27 % vyšší úsporu energie.

Konektivita na prvním místě

Nová řada multifunkčních tiskáren Sharp rozšiřuje především možnosti flexibilní konektivity. Sharp tvrdí, že nové modely jsou jako první na světě vybaveny nativním konektorem pro Microsoft Teams, což znamená, že zaměstnanci mohou snadno tisknout a skenovat dokumenty ze svých kanálů a složek MS Teams. Mobilní aplikace Synappx Go navíc umožňuje bezkontaktní a vzdálený tisk z chyt­rých telefonů a mobilních zařízení. Pro ještě větší flexibilitu mohou uživatelé bezdrátově tisknout z jakéhokoli notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu s podporou Wi-Fi, a to bez nutnosti složitého nastavování. Stačí naskenovat QR kód z panelu tiskárny nebo při­blí­žit k tiskárně mobilní zařízení. Prostřednictvím NFC tak dojde k auto­ma­tic­ké­mu propojení a následné možnosti tisku nebo skenování.

Chytré funkce pro úsporu času

Multifunkční tiskárny Future Workplace mají přizpůsobitelný 10,1palcový dotykový ovládací LCD panel se sklopnou obrazovkou, který usnadňuje ovládání. Konzistentní uživatelské rozhraní společné pro celou současnou řadu zařízení Sharp zvyšuje uživatelský komfort těm, kteří již zařízení Sharp znají. Nové multifunkční tiskárny také umožňují vzdálený monitoring a k dispozici je také cloudový Portál aplikací Sharp, který poskytuje administrátorům možnosti rozšíření cloudových konektorů a aktualizací.

Zabezpečení pro ochranu uživatelů, zařízení a dat

Nové modely mají zabezpečení na bázi systému BIOS, které okamžitě zabrání spuštění zařízení v případě zjištění chyb. Předinstalované kořenové certifikáty pak brání neoprávněnému použití zařízení. Nové multifunkční tiskárny také podporují antimalwaru BitDefender.

Nové modely budou k dispozici od června a později v průběhu roku je doplní také nová řada černobílých modelů.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1