fb
18. 3. 2020 16:32

Sabris se stal Solution Partnerem pro řešení SUSE Linux Enterprise Server for SAP v ČR a na Slovensku

Společnost SUSE povýšila dosavadní obchodní spolupráci se společností Sabris na nejvyšší možnou úroveň – SUSE Solution Partner pro SUSE Linux Enterprise Server for SAP – a učinila z ní tak svého nejvýznamnějšího partnera v tomto segmentu na českém a slovenském trhu. Oznámil to regionální manažer SUSE pro Českou republiku a Slovensko David Vašák.

„Sabris získáním této prestižní certifikace potvrzuje své odborné znalosti SUSE Linux Enterprise Server, které využívá při implementačních či migračních SAP projektech a schopnosti pokrývat i infrastrukturní části projektů včetně poskytování podpory,“ uvedl David Vašák. „Zákazníci tak mají v této společnosti optimálního partnera pro plánování, implementaci a podporu robustních, vysoce dostupných a vysoce výkonných podnikových řešení s využitím potenciálu cloudu,“ dodal.

SUSE Solution Partner je nejvyšší úrovní partnerského programu SUSE a společnost ji přiděluje společnostem, které prokáží velmi dobrou znalost trhu, hluboké odborné znalosti pro implementaci a podporu a dokáží se specializovat i na nové technologie, jako je právě SUSE Linux Enterprise Server for SAP. Partner díky tomuto partnerství získává od SUSE konkurenční výhodu v podobě úzké spolupráce na obchodních příležitostech, účasti na SUSE kampaních a dalších aktivitách, které jej pomohou zviditelnit na trhu.

Pokud se chcete dozvědět více o partnerském programu SUSE, případně se přímo stát partnerem, navštivte web určený pro obchodní partnery.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1