fb
7. 2. 2020 16:02

Personální novinky z Canonu

Ředitelkou marketingu a komunikace Canon pro střední Evropu se stala Eva Kučmášová. Zodpovídá za marketing a komunikaci společnosti nejen v ČR a na Slovensku, ale i v Polsku a Maďarsku. Je jedinou ženou v top managementu 4CE regionu společnosti Canon EMEA. Všechny komunikační aktivity a týmy bude nadále řídit z pražského sídla Canon v Holešovicích. Eva Kučmášová působí v Canonu od roku 2017 a až do závěru loňského roku zastávala pozici šéfky korporátní a marketingové komunikace. Její hlavní doménou byly segmenty B2B a B2C komunikace v České republice. Kučmášová je spolu s agenturou My.cz podepsána pod oceňovanými komunikačními projekty Canonu. Z posledních let jde třeba o technologickou spolupráci Canonu s Museem Kampa na výstavě věnované století Medy Mládkové či vizionářský projekt Kancelář budoucnosti, který loni získal PR cenu Lemur v oblasti B2B komunikace.

Jako odbornice na komunikaci Eva Kučmášová už působila na seniorních pozicích například v agentuře AMI Communications, společnosti Whirlpool či jako PR manažerka a mluvčí Raiffeisenbank. „Považuji se za zapáleného a na prodej orientovaného kreativce se zkušenostmi jak z agenturního, tak zákaznického prostředí,“ říká Kučmášová. „Posun na regionální pozici a převzetí polského a maďarského týmu je pro mě další logickou výzvou, kterou jsem neváhala přijmout, a věřím, že bude přínosná pro obě strany,“ dodává.

Do čela divize Canon Business Services (CBS, dříve Business and Information Services) společnosti Canon EMEA nově zamířil Amjad Deen. Z Prahy, kde již mnoho let žije, bude dohlížet zejména na zavádění a využívání vhodných digitálních řešení u firemních zákazníků. Na starosti bude mít také provoz a další rozvoj pražského Delivery Centra Canon, kde dlouhodobě probíhá digitalizace dokumentů soukromých firem, nadnárodních korporací i třeba církevních subjektů. „Chci řídit transformaci a strategický růst pražského Delivery Centra Canon, aby se přiblížilo schopnostem nadnárodních Document Process Oursourcing a moderním standardům a podpořilo lokální zákazníky a další země regionu EMEA,“ uvádí.

Amjad Deen je polyglot se vzděláním z univerzity v Pittsburghu a se zkušenostmi z USA i Afriky, který ale již řadu let žije v Česku. V rámci své profesní dráhy již pracoval například pro Xerox, Accenture, Hewlett Packard nebo naposledy pro společnost IceWarp. O tom, že je týmovým hráčem, svědčí i jeho záliby mimo kanceláře Canon. Již více než 18 let je kapitánem mezinárodního týmu pozemního hokeje Prague International Hockey Club.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1