fb
22. 11. 2021 13:54

ESSOX přejde na nejnovější generaci podnikového systému SAP S/4HANA

Společnost ESSOX, která patří mezi nejvýznamnější nebankovní poskytovatele finančních služeb v ČR, se rozhodla pro generační obměnu vybraných IT systémů, kterou zajistí společnosti Unicorn a SAP. Jejich návrh, který uspěl ve výběrovém řízení ESSOXu, počítá s postupnou migrací na nejnovější generaci podnikového systému SAP S/4HANA. Jejím cílem je posunout ESSOX v poskytování služeb spotřebitelského financování na novou úroveň.

Unicorn platformu od SAP dodá a zajistí její implementaci a integraci do stávajícího IT prostředí. Cílem je integrovat nové řešení pro card management od společnosti Global Payments Europe, které umožní ESSOXu jednodušší a více uživatelsky přívětivou správu karet a zpracovávání transakcí.

Celý program je plánován na více než tři roky a je rozdělen na dvě etapy dle priorit v produktové nabídce.

„Pro naši společnost se jedná o strategickou, nejen technologickou ale hlavně obchodní iniciativu, od níž si slibujeme např. jednotný pohled na klienta, zjednodušení zavádění inovací na trh, online zpracování dat a maximální využití hotových byznys komponent namísto jejich vývoje. Věříme, že nová platforma dále podpoří naše vedoucí postavení na poli nebankovních poskytovatelů finančních služeb,“ říká Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1