fb
30. 4. 2021 15:55

Dell uvedl novou rodinu notebooků Inspiron

Dell představuje nové notebooky Inspiron, které jsou postavené od základu zcela nově a jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi, jaké jsou k dispozici. Zároveň se přizpůsobí stylu práce či studia, ať už je uživatel kdekoli. Vyznačují se minimalistickým moderním designem a novými barvami inspirovanými přírodními živly. K dispozici jsou ve čtyřech úhlopříčkách.

Tyto Inspirony nabízí vysoký vizuální dojem a funkci Dell Mobile Connect, která PC jednoduše propojí se zařízením s Androidem nebo iOS. Navíc je nová řada v souladu se závazkem společnosti Dell ekologicky šetrná.

Na veškeré nátěrem opatřené součásti notebooků Inspiron jsou použity barvy na vodní bázi s nízkým obsahem těkavých organických látek. Vnitřní části balení všech notebooků Inspiron jsou vyrobené ze 100% recyklovaného papíru, ostatní mají podíl až 90 % recyklovaných materiálů.

Displeje notebooků jsou téměř bez rámečků. Mají prostornou klávesnici, větší klávesy a rozměrný touchpad usnadňují prohlížení a vyhledávání obsahu. Jsou vybavené HD webkamerou s hardwarovou technologií TNR. Ta zajišťuje maximální kvalitu přenášeného obrazu bez pixelizace a obrazového šumu i při sporém osvětlení. Kameru doplňuje vyladěný mikrofon pro čistý a jasný zvuk.

Notebooky Inspiron od 13 do 15 palců jsou vybavené technologiemi, které zjednoduší uživatelům život. Patří mezi ně mimo jiné:

  • Adaptivní chlazení s řízením spotřeby, které udržuje optimální výkon počítače.
  • Senzor otevření víka a volitelná čtečka otisků prstů spolupracující s funkcí Windows Hello umožňují bezpečné a rychlé zapnutí, rozběh a přihlášení – případně okamžité pokračování v práci díky funkci Modern Standby.
  • Systém ExpressCharge dobije baterii až na 80 % kapacity během 60 minut.

Inspiron se 14palcovým Full HD displejem v provedení 2 v 1 nabízí naprostou flexibilitu v užívání. Spojuje funkčnost notebooku s přenosností tabletu, takže zařízení lze používat jako tradiční notebook, ale také jednoduše překlopit do tvaru střechy, stojanu nebo do podoby tabletu.

Kreativním uživatelům, kteří upřednostňují větší obrazovou plochu pro práci a zábavu, je určený Inspiron 16 Plus, který při úhlopříčce 16 palců díky poměru stran 16:10 nabízí o 11 % větší aktivní oblast displeje při pouhém 5% nárůstu rozměrů těla notebooku. Označení Plus nese proto, že má všechny předpoklady k tomu, aby poskytoval dynamický výkon, jaký je potřeba k realizaci nápadů. Nabídne například nejnovější procesory Intel Core řady H, volitelnou samostatnou grafickou kartu NVIDIA GTX nebo RTX a výkonný systém chlazení.

Displej s rozlišením 3k je vybavený technologií ComfortView Plus, která omezuje škodlivé modré záření, aniž by to bylo na úkor věrnosti barev.

Bez ohledu na konfiguraci, všechny Inspirony budou brzy na trhu s nejnovějšími mobilními procesory Intel Core 11. generace nebo AMD Ryzen 5000 U-Series.

Dell ke všem počítačům Inspiron nabízí software, podporu a služby, které pro uživatele znamenají klid v duši a pohodlí:

  • Dell Migrate maximálně usnadňuje přenos nenahraditelných dat, fotografií, osobních záznamů a důležitých souborů na nový počítač Dell. Uživatelé mohou přenést svůj celý digitální život pomocí jednoduchého automatizovaného nástroje. 
  • Dell Premium Support Plus nabízí nejrozsáhlejší soubor služeb v jednom uceleném balíku, včetně nepřetržité telefonní podpory 24 hodin denně, automatizované detekce problémů, odvirování a automatizované optimalizace PC. V ceně jsou i opravy náhodného poškození a onsite podpora na základě předchozí diagnostiky na dálku.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1