fb
16. 1. 2019 8:35

CleverMaps prodal projekt SyMAP

Společnost CleverMaps prodala projekt SyMAP, který se dlouhodobě věnuje vývoji softwarových řešení a poskytování služeb v oblasti dopravy a infrastruktury. Prodej proběhl formou částečného manažerského odprodeje (management buyout). Manažer týmu Stanislav Madron, který transakci inicioval, se spojil s firmou GMtech a s účinností k 1. lednu 2019 se tak stali novými vlastníky SyMAP. Hodnota transakce není stranami zveřejněna.

K prodeji SyMAP došlo po vzájemné dohodě manažerů projektu a společnosti CleverMaps. Projekt nezapadal do dlouhodobé strategie technologických a datových projektů investiční skupiny MindForge, která má ve společnosti CleverMaps majoritní podíl.

Tým SyMAP se věnuje vývoji aplikací a poskytování služeb v oblasti dopravy a infrastruktury, kde jsou primárními zákazníky investoři a projektanti velkých liniových a infrastrukturních staveb. Aby se SyMAP mohl dále úspěšně rozvíjet, přistoupilo vedení CleverMaps na prodej této své části.

Společnost GMtech se, jako nový vlastník SyMAP, stává zároveň právním nástupcem společnosti CleverMaps ve věcech spadajících pod projekt SyMAP, včetně všech smluv, závazků i pohledávek. Ve věci vypořádání právních vztahů v rámci projektu SyMAP je třeba se dále obracet na společnost GMtech.

Kalendář akcí
Konference - Semináře - Školení
Časopis IT Systems/Speciál
Aktuální číslo časopisu IT Systems Aktuální číslo časopisu příloha #1
Archív časopisu IT Systems
IT Systems 1-2 IT Systems 12 IT Systems 11 IT Systems 10
Archív časopisu IT Systems Special
Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1 Aktuální číslo časopisu příloha #1